Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de website te optimaliseren. Daarnaast maken we gebruik van Google Analytics om het gebruik te analyseren.

onze vacatures

verpleegkundige

Als BIG-geregistreerde verpleegkundige ben je instaat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je hebt oog voor detail en gaat op basis van gelijkwaardigheid met je collega’s om. Hierbij kun je het verschil maken door een positief werkklimaat (mee) te creëren. Je bent in staat om collega’s tactisch te begeleiden en te ondersteunen. Hierbij sta je zelf ook open voor feedback en herken je leermomenten.

 • Als verpleegkundige heb je een coördinerende rol in de zorg en ondersteuning rondom een aantal bewoners, onderhoud je contact met familieleden/ mantelzorgers en werk je multidisciplinair.
 • Je kijkt met een brede klinische blik naar je cliënten. Ook ben je in staat om tussen de regels door te lezen en zorgvragen te signaleren, zowel op fysiek als op cognitief gebied. Je kunt onderscheid maken tussen persoonlijke wensen en behoeftes van onze bewoners en wensen en behoeftes die geuit worden, maar voortkomen uit een bepaald ziektebeeld.
 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, zorgt voor balans in het leven van onze bewoners en voert de dagelijkse zorg en begeleiding op een positieve manier uit.
 • Als collega ben je zelfstandig en ondernemend.
 • Je vindt het prettig en belangrijk om als team voor elkaar klaar te staan.
 • Je neemt je taak als verpleegkundige serieus, maar bent ook in voor een dolletje en een feestje op z’n tijd!

verzorgende (IG)

Als verzorgende IG vervul je een belangrijke rol binnen onze woonzorglocatie. Je hebt oog voor alle dagelijkse werkzaamheden die moeten gebeuren, hebt overzicht en kunt hierbij collega’s zoals helpenden en zorgassistentes aansturen in een positieve sfeer. Samen zorgen jullie ervoor dat onze bewoners een fijne dag hebben.

 • Als verzorgende IG heb je een coördinerende rol in de zorg en ondersteuning rondom een aantal bewoners, onderhoud je contact met familieleden/ mantelzorgers en werk je multidisciplinair.
 • Je kijkt met een brede klinische blik naar je bewoners. Ook ben je in staat om tussen de regels door te lezen en zorgvragen te signaleren, zowel op fysiek als op cognitief gebied. Je kunt onderscheid maken tussen persoonlijke wensen en behoeftes van onze bewoners en wensen en behoeftes die geuit worden, maar voortkomen uit een bepaald ziektebeeld. 
 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, zorgt voor balans in het leven van onze bewoners en voert de dagelijkse zorg en begeleiding op een positieve manier uit.
 • Als collega ben je zelfstandig en ondernemend. Je vindt het prettig en belangrijk om als team voor elkaar klaar te staan. 
 • Je neemt je taak als verzorgende IG serieus, maar bent ook in voor een dolletje en een feestje op z’n tijd! 

 

helpende (+)

Als helpende (+) ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van onze bewoners. Jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden helpen je een band op te bouwen met onze bewoners. 

 • Je ondersteunt hen bij de persoonlijke verzorging en kunt vanuit ieders individuele wensen en behoeften invulling geven aan hun dag. Je luistert en gaat van hieruit in gesprek met hen en hun familieleden en naasten. Je staat voor hun klaar met een lach, maar kunt ook troost en ondersteuning bieden in tijden dat dit nodig is. 
 • Als collega ben je flexibel en creatief; je ben niet voor één gat te vangen. Je vindt het prettig en belangrijk om als team voor elkaar klaar te staan.
 • Je neemt je taak als helpende (+) serieus, maar bent ook in voor een dolletje en een feestje op z’n tijd!

zorgassistent

Als zorgassistent maak je het verschil. Jij bent degene die onze bewoners een fijn thuis geeft. Doordat jij er bent, blijven onze bewoners actief en geprikkeld.


 • Je helpt met eten en drinken, maar kunt ook participeren in de zorg zelf. Dit doe je altijd samen met een collega. Daarnaast hou je bijvoorbeeld de kamers netjes en zorg je dat de woonkamer gezellig en sfeervol aangekleed is. Een gevarieerde en uitdagende baan dus!
 • Je kent onze bewoners en hun levensverhaal en gebruikt deze kennis om ieder op z’n eigen manier te benaderen. Je hebt oog voor de individuele behoeftes en wensen en past je zorg en ondersteuning hierop aan. Je bent creatief en vindt het leuk om activiteiten te organiseren en/ of hierin mee te helpen. Van een kleine activiteit maak jij een bijzonder moment!
 • Als collega ben je flexibel en creatief; je ben niet voor één gat te vangen. Je vindt het prettig en belangrijk om als team voor elkaar klaar te staan.
 • Je neemt je taak als zorgassistent serieus, maar bent ook in voor een dolletje en een feestje op z’n tijd!