Deze website maakt gebruik van cookies om de werking van de website te optimaliseren. Daarnaast maken we gebruik van Google Analytics om het gebruik te analyseren.

werken bij Lindezorg

Bij Lindezorg – thuis in dementie staan wonen, welzijn en genieten voorop. Als medewerker ben je onderdeel van het huishouden dat we samen voeren. Dit speelt zich zowel binnen af, als in de ruime tuin waar onze bewoners kunnen genieten van rust, ruimte en natuur. Als de onderstaande beschrijving bij je past dan komen we graag met je in contact wanneer we een vacature hebben!

Je hebt oog voor de individuele wensen en behoeften van onze bewoners en bent niet bang om buiten de hokjes te denken en te handelen als dit het welzijn van een bewoner ten goede komt. Je stelt je open en bent van nature iemand die vanuit gevoel en intuïtie relaties met bewoners en collega’s aangaat. Hierbij ben je in staat om je persoonlijke grenzen aan te geven en die van anderen te respecteren.
Je ben nieuwsgierig en hebt oprechte interesse in mensen; je vindt het belangrijk om het levensverhaal van onze bewoners en hun naasten te kennen om van hieruit de best passende zorg en begeleiding toe te passen.
Je vindt het fijn om mensen met dementie op een dusdanige manier te verzorgen, verplegen of begeleiden, dat hierbij hun gevoel van eigenwaarde en autonomie bovenaan blijft staan. Je hecht waarde aan hun eigen ritme en gewoontes.
Je hebt kennis van de verschillende vormen van dementie en de hierbij passende vormen van bejegening.
Je hebt kennis van – of interesse in – Complementaire Zorg. Je ziet de meerwaarde van Complementaire interventies is en kunt deze toe te passen en/ of bent bereid deze te leren.

Jouw dag is goed als je samen met je bewoner een geluksmomentje hebt beleefd.